Sisustaminen on helppoa!

KANGASTUSEilen ohjelmassani oli päiväseltään Tampere ja Kangasala. Ajoin aamulla sinne ja illaksi takaisin. Rankka vesisade mennen tullen huuhtoi koko ympärillä olevan maailman värit pois. Kotimatkalla pyörähdinkin hetken mielijohteesta lahden Eurokankaaseen värikylpyyn. Mitään en varsinaiseasti aikonut ostaa, mutta tapani mukaan kävelin Kangastuksen mallistoon kuuluva kangaspala kainalossa ulos. Jospa sitten kumminkin ompelisin tyynyt!

Koristetyynyn päällisten ompelu on ehkä niitä helpoimpia tapoja piristää kotia. Isoin työ oli minulla ompelukoneen esille ottaminen  ja virittäminen valmiiksi. Itse ompelu vei tällä kertaa vain hetken, sillä turvauduin siihen yksinkertaisimpaan päällismalliin, jonka tiedän.

Tein sisustyynylle pujotusaukon taittelemalla reunat reilusti päällekkäin. Kun taitellut reunat menevät semmoisen 25 senttiä limittäin ja päällinen on tarpeeksi naftisti sisustyynyn kokoinen, ei kiinnitysvetoketjuja, nappeja taikka napinläpiä tarvita. Tyyny pysyy siististi päällisen sisällä. Sisustus ja sepustus-blogissa on samantapaisen tyynyn teko-ohjeet. Minä en edes ommellut päärmettä päällimmäiseenreunaan: taitoin vain napakan kankaan hulpion reilusti sisäpuolelle. Se kestää pienessä tyynyssä siistinä niinkin, koska se on sivusaumoissa kiinni.

Tämä sohvannurkan väriläiskä edelleen armottoman harmaaseen elokuuhun syntyi nopeasti.
Minä ihmettelen jälleen sitä, miksen ompele enemmän.
Helppoa, yksinkertaista ja kivaa!

KANGASTUS2
KANGASTUS3

Mainokset
Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mainokset
%d bloggers like this: