Voiko kauniimpia käsineitä ollakaan?

Värikkäät_Hansikkaat

Värikkäät_Hansikkaat (1)

Värikkäät_Hansikkaat (3)

Värikkäät_Hansikkaat (4)

Puolitoista viikkoa sitten maanantaina olin tyttären kanssa Helsingissä, edelleen Kööpenhaminan matkan jälkeisissä vintage- ja second hand -tunnelmissa. Koulutuspäivän jälkeen vaelsimme Liisankatua pitkin kohti Nastaa, suloista second hand -kauppaa.  Sitten STOP! Äkkipysähdys.

Mikä tämä on?

Mitkä ihanuudet kivijalkakaupan ikkunasta pilkottivatkaan? Hurmaavan värikkäät käsineet. Kun kurkotin kaulaa pitemmälle, näin yhä lisää käsineitä. Värit olivat aivan verrattomia. Ja nuo ihan parhaat hansikkaat, niissä oli kukin sormenhanka oman värisensä. Voiko kauniimpia enää ollakaan? Minun mittapuullani siis – ken minut tuntee, niin tietää rakkauteni väreihin ja niiden hehkuun.

Liisa Sauson suomalaiset

Nuo kauniit hansikkaat ovat Liisa Sauson suomalaisia hansikkaita, joita myyvä kauppa on nimeltään Nippanappa, nahkapaja keskellä Helsinkiä. Sen muu valikoima olisi ihan oma tarinansa. Nyt keskityn käsineisiin, joita valmistetaan Hämeenlinnassa. Sieltä löytyy myös Liisa Sauson oma kauppa. Wetterhoffin ikitutusta kulmasta. Olen nimittäin artenomin opit kyseisessä opinahjossa aikanaan käynyt. Sauson omassa kaupassa piipahdan vielä varmasti. Ja ne hanskat, jotka jätin nuukuuksissani Nippanapassa käydessä ostamatta (takana oli neljä kahden naisen päivää Kööpenhaminan second hand -puodeissa ja päätös pitää kukkaronnyörit hetken aikaa tiukalla) – ne ostan joko sieltä Hämeenlinnasta tai ensi viikon reissulla Helsingissä käydessä! Kun osaisin vain päättää minkä väriset valitsen. Noissa on noin kymmenet sellaiset, jotka haluaisin.

Ai juu – Liisa Sauso löytyy myös Facebookista.

Mainokset
Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mainokset
%d bloggers like this: