Luotanko elämän virtaukseen?

Elämässä voi tapahtua pieniä ja suuria ihmeitä. Elämä on ihmeiden matka ja meidän osuutemme on oppia luottamaan ihmeisiin. Minä osaan sitä välillä huonommin ja välillä paremmin. Juuri nyt paremmin, sillä viime päiviin osuu asioiden järjestymisen myönteinen suma! Alla olevat esimerkit, kengät ja toimitilat ovat minulle ilmentymiä ihmeistä ja elämän salaisista lahjoista, joita on pitkin polkua, jos vain kuljen sydän avoinna.

Kenkien toimitus

saappaat

Tämän tilausvastauksen ja toimituksen sain maailmankaikkeudelta heti alkuviikosta. Laitoin ostoilmoituksen siisteistä El Naturalista -saappaista oikein kuvan kanssa pari kuukautta sitten Mikkelin ostetaan & myydään -ryhmään. Tiistaina ajoin Tampereelta Jyväskylän kautta kotiin ja kävin tekemässä kaupat erään nuoren naisen kanssa täsmälleenkuvan mukaisista saappaista 30:lla eurolla. Nämähän maksavat pari sataa. Olin sen verran aktiivinen, että laitoin ostoilmoituksen lisäksi vahdin Huuto.netiin. Nämä olivat ensimmäiset tämän malliset ja oikean kokoiset. Vasta huudettuani tajusin, että kengät ovat täsmälleen samanlaiset kuin valitsemassani kuvassa. Pikkuisen tuppaa hymyilyttämään.

Tällaiset kengäthän – niinkuin melkein mitä tahansa muutakin – voi toki ostaa kaupasta. Helppo juttu! Jutun juuri on kumminkin aarrekartta-ajattelu, jota voi ilmentää kaikessa. Luottamus asioiden helppoon ja mutkattomaan järjestymiseen tuottaa elämään paljon iloa. Kummasti löytyy liput loppuunmyytyyn konserttiin, aikataulut kääntyvät itselle sopiviksi tai tiukassa rahatilanteessa tuleekin yllättävä rahalähetys tilille. Kaikista näistä minulla on kokemusta ja yhteistä on vankkumaton luottamus asioiden järjestymiseen. Mutta miten helposti mieli alkaakaan epäillä: ”Ei tää kumminkaan onnistu….”
 
Tampereen projekti
Seuraavana aamuna meilissä oli loistavaa aamupostia! Juttu alkoi näin.
Edellisviikolla huomasin Facebookin uutisvirrassa päivityksen sivulta, jonka päivityksiä en ole ikinä nähnyt, vaikka olen sivun tilaaja. Jostain syystä päivitys tuntui tärkeämmältä kuin muut. Klikkasin sen auki. Andy Hopi tarjosi valmentajille tiloja  Rautaysissä, rautatieaseman vieressä Tampereella.  Yksi asiasta kiinnostunut saisi tilat viideksi kukaudeksi maksutta. Tilat viehättivät ja videossa oli jotakin, joka kiinnosti. Laitoin meilin ja kerroin senkin, etten yhtään tiedä, mitä Rautaysissä tekisin, mutta että jostain syystä tämä kolahti. Outoa, sillä täältä on Tampereelle yli 200 kilometriä. Toisaalta tyttärelle tulisi jatkossa säännöllisesti menoa Tamperelle.
Siinä meilissä Andy ilmoitti, että olen mukana. Minä siis saisin ne tilat maksutta viideksi kuukaudeksi. Nimikin löytyi jo valmentajaluettelosta.
Siis minullahan ei ole Tampereen projekteja – VIELÄ! Koska luotan siihen, että maailmankaikkeus organisoi asioita avukseni, niin laitan tämän homman tilaukseen ja järjestymään ja katson, mitä tapahtuu. Toki alan aktiivisesti myös organisoida ja valmistella ryhmäkuvioita. Toissapäivänä ideoin asiaa kollegani kanssa ja eilisessä ystäväkeskustelussa tipahti mainio nimi sille, mitä haluaisin avoimessa valmennuksessa edistää.
Perästä kuuluu.
PS. Kuluneen viikon aikana myös aikataulut ovat järjestyneet aivan taianomaisesti – ilman, että olen itse ollut aktiivinen. Se on sitä elämänvirtausta, josta kiitän, kiitän, kiitän!
Mainokset
Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: