Sosiaalinen media ja oikeat ihmissuhteet

Miten voikaan mahtua yhteen yön yli Helsingin reissuun niin paljon pientä ja suurta iloa ja rauhallista oloa. Tämä osuus viikonlopusta on ihan oman postauksen väärti! Sosiaalinen media on nimittäin minulle uusien ihmisten kohtaamispaikka. Ja kun verkossa tavataan, on kiva nähdä myös elävässä elämässä. Sunnuntaina tapasin Katjan, johon törmäsin somessa. Vai miten se sanotaan. Törmäsin?

Oli miten oli, sosiaalisen median areenat: Facebook, Twitter ja blogit ovat avanneet ihan uuden maailman ja tavan tutustua ihmisiin. Facebook on minun pienyrittäjän kahvihuone silloin, kun puurran yksin metsän keskellä olevassa kotitoimistossani. Kun otan kupin kahvia ja kaipaan juttuseuraa, joku on aina paikalla. Joskus puhun vakavia työnohjaajakollegan kanssa. Toisinaan höpötän hulluja jonkun toisen kaverin kanssa. Ihan niitä samoja juttuja kuin kuka tahansa kahvihuoneessa.

Erityisen hauskaa on tutustua toisen ajattelutapaan ja maailmankatsomukseen. Viimeisten vuosien aikana olen löytänyt monta puhuttelevaa blogia ja päätynyt kirjoittelemaan ajatuksia bloggaajien kanssa. Katjaa ja minua yhdisti aluksi vähähiilarinen leivonta. Sen kautta päädyin lukemaan Katjan Ilon vuosi-blogia ja huomasin, miten monet muutkin asiat ovat yhteisä. Päädyimme meilailemaan unelmista, tavoitteista, yrittäjyydestä, elämänmuutoksesta ja ties mistä. Ja kun nyt sunnuntaina tapasimme, tuntui kuin olisin tavannut vanhan ystävän. Aloimme suoraan puhua ”oikeista asioista” – siis sellaisista, joilla on minulle (ja uskoisinpa että myös Katjalle) merkitystä ja joiden jälkeen olo on henkisesti ravittu. Puhuin omista koulutusyrittäjän kasvukivuistani vuosien varrelta. kuulin Katjan suuresta, pitkän tähtäimen unelmasta. Ja vaikka mistä muusta.

Vain tunti aikaa Lasipalatsin Javassa. Onneksi kuitenkin tunti. Niin innolla uppouduimme keskusteluun ja niin intensiivisesti puhuimme viime minuuteille saakka, ihan junan lähtöön asti, etten edes muistanut ottaa kuvaa. Olkoon nuo joulutähdet symbolina sille, miten paljon valoa meitä ympäröi tuossa tapaamisessa.

Kiitos Katja, että olet. Ja ihanaa, upeaa, mitä mahdollisuuksia sosiaalinen media meille luo!
Elämä ❤<3

Avainsanat: , , , , , ,

2 ajatusta artikkelista “Sosiaalinen media ja oikeat ihmissuhteet

  1. Elisa sanoo:

    Allekirjoitan tuon, että kun hyvän blogikaverin tapaa, olo on kuin tapaisi vanhan ystävän, jonka kanssa juttu alkaa heti oikeista asioista.

    Ihana kirjoitus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: