Pala maata ja taivasta Siilin pihalla

Pala maata ja taivasta – kukkia ja taidetta neljällä hurmaavalla pihalla. Sen niminen oli neljän mikkeliläisnaisen ihana kesäsunnuntain tapahtuma viime viikonloppuna. Minä kerkisin kahdelle pihalle ennen sadetta, kaksi jäi käymättä. Olisihan nuo kaikki ollut niin kiva koluta, vaan nyt meni näin. Hirmuisen hyvä mieli on vielä parin päivän jälkeenkin tuomisina Siilin pihalta ja Tiinan tiluksilta. Ideoita, ajatuksia, oivalluksia ja pihanpitäjien jäljittelemätöntä energiaa.

Mikä ihmeen ihana voima siinä onkaan, kun ihmiset tekevät asioita täydestä sydämestään, ilon ja innostuksen ohjaamina. Se voima tarttuu ja vaikuttaa ihan eri lailla kuin ulkoa- ja ylhäältäpäin organisoidun tapahtuman meininki. Minä olen vieläkin ihan innoissani päivän kokemuksista. Niin ja ostinhan minä muutaman taimenkin, valkoista ja punaista pellistä ja lisää kirjavalehtistä maahumalaa, variegataa.

Nämä kuvat ovat Eijan pihalta, jonka kuulumisia voitte lukea enemmän pihan pitäjän Siilin pihalla-blogista. Laitan toiseen postaukseen Tiinan toisenlaiset taidepihan tunnelmat. Hieno oli päivä. Pitäkää toistekin avoimia pihoja, oi pitäkää!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset
Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: