Hyvän mielen hymyilyä

Facebook on metka juttu. Monenlaisten löytöjen ja aikamoisen ilon aihe. Niinkuin tänäänkin. Veera kertoi päivästään jo aikaisemmin illalla ja minua hymyilyttää vieläkin – aina vaan. Tässä päivän ison hymyn aihe,

Lähetin huomaamattani omien papereiden seassa opettajalle myös Artun kesäpäivähoitohakemuksen ja kauppalapun. Opettaja soitti hieman myhäillen”Meillä täällä on kyllä SAKKY:ssa kaikenlaista palvelua mut toi eskari-ikäisen hoito on vähän vaiheessa. Niin ja saako olla rasvatonta piimää…”

Mirjalla taas oli aikamoinen ongelma. Hän harrastaa lukemista selällään, mutta hitto vie – siinäkin on omat ongelmansa. Miten mua tämäkin päivitys hymyilytti ja hymyilyttää vieläkin.

Niksi-Pirkassa oli neuvo meille hartiavaivaisille selälläänlukijoille: laita avoin kirja aukeama alaspäin lasipöydälle ja mene pöydän alle selälleen lukemaan. Ei väsy kädet. Mutta hemmetti, mikä urakka onkaan sivujen kääntämisessä…varsinkin, jos on hyvin iso pöytä! Nyt kaipaisin jatkoniksiä, että selviäisin pois tästä pinteestä.

Tässä vaiheessa jatkoniksiä ei ole vielä löytynyt, vaikka keskustelu onkin ollut viihdyttävän vilkasta. Vaan nytpä muistan myös muutaman päivän takaisen Kertun kuvapostauksen. Hymyilyttävä sekin, lämmin virne poskipäissä luin tekstiä ja tuijottelin tuota tähän postaukseen poimittua vaaleanpunaisen mopon kuvaa.

Tämä kuva on omistettu vaaleanpunaisten asioiden lisäksi Tuuleville, jolta mopo on ostettu – hyvin pelittää aina vaan!

Josta minä äidyin muistelemaan mopon tarinaa, sillä tarina sillä on. Vaaleanpunaisella mopolla on huristeltu jopa Saparoisen laiturilta järveen riemusta kiljuen.

Kiitos. Tämä on palvellut tuhannen hyvin. Hankin itse kirpparilta hyväkuntoisena käytettynä joskus vuonna yks ja kaks. Ehkä noin 95-96 tai jopa aikaisemmin esikoiselle, en ole varma. Kun meidän tenavat kasvoivat reilusti ohi, se kotiutui teille ja vielä vaan pelittää! Eläköön kunnon tavarat. Ja vaaleanpunaiset.

Kiitos Veera, Mirja ja Kerttu, että sain jakaa nämä tarinat.
Kiitos Kerttu nostalgisen mopon kuvasta!

Mainokset
Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: