Maailma on kaunis

Minulla on mieletön määrä kuvia. Kuljen aina kamera mukana. Jos ei järkkäri satu matkaan, pokkari löytyy aina. Ja minähän kuvaan. Asioita, ilmiöitä, oivalluksia.

Selasin taas kuvakansioita ja aloin poimia kuvia, joissa näkyy se millä lailla minun maailmani on kaunis. Haluan säätää katsettani yhä enemmän sen kauneuden suuntaan. Media ja uutiset, lehtijutut ja tympeät kanssaeläjät ohjaavat huomiota sinne vastakakaiseen, ankeaan suuntaan. Sinne, missä uutinen on sellainen, jota voi kauhistella.

Minä haluan vahvistaa hyvää ja kaunista elämässä, haluan opettaa katsettani löytämään vielä nykyistä enemmän kauneutta. Se auttaa elämään myös  niissä hetkissä, joissa elämä on vähemmän kaunis.

Nämä ovat minun kauniita hetkiäni. Kauneuden tärkeimpänä mittarina on tunne, joka kuvaan liittyy ja sitä elämän kauneutta tässä nyt jaan!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset
Avainsanat: , ,

Yksi ajatus artikkelista “Maailma on kaunis

  1. Sanot hyvin, että haluat vahvistaa hyvää ja kaunista elämässä. Ja että se auttaa niissä vähemmän kauniissa hetkissä. Itse ajattelen samoin ja pyrin löytämään ja kokemaan kauneutta ja hyvyyttä joka päivä. Yleensä sitä jostakin myös löydän, edes pienen hippusen, huononakin päivänä

    Voin hyvin ymmärtää kuvistasi, että ne ovat kauniita hetkiäsi. Ja käsite kaunis hetki – siitä pidän kovasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: