Aarrekartta blogissa

Minä tahtoisin tällaisen, mutten raaski ostaa. Teen siitä kumminkin aarrekartan tänne blogiin. Kuvittelen, kirjoitan kuvitelmat tekstiksi ja laitan tuon kuvan varmemmaksi vakuudeksi mukaan. Voi olla, että unelma alkaa toteutua…

Kun minulla sitten joskus on tämä ihanuus tuossa kotipihassa, niin ensimmäiseksi menen ja hankin kristallikruunun ja ripustan sen kattoon. Sellaisen, johon saan kynttilöitä. Tai ihan sama, vaikka sähköversionkin, vaikkei koko vajassa olisi sähköjä. Aurinko välkehtii kesäpäivinä kristelleissa ja sehän riittää. Sitten hankin pienen pyöreän pöydän ja pari tuolia. Ne saavat olla joko kuluneita metallisia, sellaisia, joissa pikkuisen pilkottaa valkoista tai sitten elämää nähneitä puisia. Pistän pöydälle pitsiliinan taikka kaksi ja tökkään vanhaan kirpputorilta löytyneesen pikkumaljakkoon vaaleanpunaisia myskimalvan oksia. Tai juhannusruusuja silloin, kun ne kukkivat. Asetan tuolille vanhoista pitsilakanoista ommellut tyynyt.

Sitten keitän vahvat kahvit, kuumennan maidon ja kaadan korkeisiin kahvilaseihin. Kannan maitokahvit ja pienen vadillisen pikkuleipiä uushopeisella, vähän kolhiintuneella tarjottimella sinne kristallikruunun alle. Siellä jo ystävä odottaakin. Aijai, miten meillä on mukavaa.

Saattaisin minä siellä jotain kasvattaakin… Eri sorttiset salaatit maistuisivat mukavalle. Niitä minulla on kasvimaalla muutenkin. Ja basilika. Sille tuo Vihervaja olisi oiva paikka. Lämpöisessä lempiyrttini versoisi ja voisi hyvin. Itse kasvatetut tomaatit ovat ihan toista plaatua kuin kaupasta saatavat. Kyllä siellä jokunen kukkakin kasvaisi.

Eikö oiskin ihanaa? Nyt puuttuu enää tuo Vihervaja, kaunein tuntemani kasvihuone.

Mainokset
Avainsanat: , ,

4 ajatusta artikkelista “Aarrekartta blogissa

 1. *itKuPiLLi* sanoo:

  Uskomatonta, aivan jokaista pientä yksityiskohtaa myöten kuvailit mun unelmani. :))

 2. Oijoi – meillä on jokin yhteinen pala maailmankaikkeutta tai yhteinen tietoisuuden osa. Onpa hienoa, että kerroit tuon. Kiitos paljon sinulle!

 3. astacarita sanoo:

  Ihana unelma ja varmasti jonain päivänä toteutuu, tavalla tai toisella. Haaveilulle on hyvä antaa aikaa ja tilaa, se on hyvä kasvupohja kaikille hienoille ideoille.

  Kuulisin mielelläni lisää tuosta aarrekartan tekemisestä, millaisia kokemuksia sinulla on kartoista ollut? Olen itsekin yhden kartan tehnyt ja sillä on kyllä ollut selvästi positiivinen vaikutus elämääni.

  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  Asta

 4. Unelmat ja haaveet ovat elämän suola ja supermauste. Bloggasin tästä myös SY:n blogissa http://www.yrittajat.fi/fi-FI/blogit/jaksamispetoksia-ja-hyvinvointi-investointeja/yrittaja-mista-unelmoit

  Minä olen tehnyt aarrekarttoja varmaan kymmenen vuotta. Ydinjuttuhan siinä on pysähtyminen ja sen pohtiminen ja tunnistaminen, mitä todella kaipaa ja toivoo. Sitten se visualisoidaan sopivilla kuvilla. Mulla on tästä montakin mainiota tarinaa, muttamutta – puhun koulutuksista myös unelmista ja niihin uskomisesta ja pitäisin herkullisimmat tarinat koulutuksen sisällä. Minä tuumailen vähän ja kerron kyllä joitain kokemuksia myöhemmin. Ne toimivat hyvään suuntaan – joskus joku unelma osoittautuu ei-niin-hyväksi – joskus korvautuu toisella ja usein toteutuu.

  Suloisen valoisaa kevättä!
  Tuulevi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: