Veeeenyyyväääää pääääiiiiväää

Olen ärsyyntynyt itseeni. Tästä päivästä tuli kummallisen venyvä seos aikaansaamattomuutta ja etanavauhdilla tehtyjä töitä. Olisi ollut parempi viettää koko päivä jossain muissa puuhissa kuin yrittämässä työntekoa, joka ei tuottanut kunnon tuloksia.

Listalla oli tekstintekoa asiakkaille, uusien projektien suunnittelua ja toimistotöitä. Säläisiä rästihommiakin piti hoitaa ja niitä sainkin tehtyä. Muut aikaansaannokset olivat turhanpäiväistä taapertamista. Osaa hommista en saanut aloittamista pitemmälle ja osaan en muuten vain ollut tyytyväinen. Pää olisi tuulettunut ja ajattelu uusiutunut vaikka koiran kanssa lenkillä tai hyvän ystävän tapaamisessa. Kun roikuin hommieni ääressä, onnistuin vain tahmaamaan ajatuksiani entisestään.

Joku sisäinen umpityhmä piiskuri niittaa minut toisinaan tietokoneen kupeeseen ikään kuin pelkkä paikallaan kököttäminen loisi jotain uutta. On  kuin joku vahtisi, että olen muka olevinani oikeissa töissä klo 8-16 ja mieluusti vielä ylitunteja päälle. Vaikka mikään ei etenisikään. Aina vain ei ole aikaansaava meininki. Kirkastuuko sädekehä, kun roikun töitä tekevän näköisenä pitkälle illan suuhun. No ei todellakaan. Jokin ikivanha tapa taas sai tekemään niin, vaikka tunnistin tilanteen jo heti aamusta. Se tapa on mielen sisäinen ura, josta en onnistunut pomppaamaan pois, vaikka tiesin siinä kulkevani. Välillä pystyn siihen – välillä en.

Nyt täytyy vain tyytyä tilanteeseen ja tankata oloa edes illan ajan. Olisihan typerää missata iltakin tähän mennessä hassaamani päivän lisäksi taivasteluun ja itseni moittimiseen.

Mainokset
Avainsanat: ,

2 ajatusta artikkelista “Veeeenyyyväääää pääääiiiiväää

  1. Lumikko sanoo:

    Hei! Sattumalta huomasin sinun linkittäneen taannoisen postaukseni FB-sivullesi, ja sitä kautta löysin tänne 🙂 Tulenpa toistekin, täällä näitä minua(kin) kiinnostavia asioita näyt käsittelevän.

    Ja erittäin tuttua tuo aikaansaamattomuus, tahmeus ja koneella nyhjääminen, vaikka mitään ei oikein ota syntyäkseen…

  2. Kiitos samoin Lumikko – sinullakin on ajatuksia, joita mieluusti luen. Kirjoittelemisiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: