Kaksi jätesäkillistä jätettä kahdessa tunnissa

Olen blogannut huushollin raivaamisesta. Se jatkuu – hamaan tulevaisuuteen.

Illan saldo oli hyvä. Hengasimme miehen ja tyttären kanssa alakerran varastossa ja raivasimme urakalla. Varasto on ISO. Säälimätön peli on paikallaan, koska muutot eivät ole harventaneet tavaroitamme. Olemme asuneet samoilla kulmilla jo kohta viisitoista vuotta.  Jätesäkkiin joutavaa on, sillä varastohyllyissä on kohtia, joihin ei ole kajottu ikuisuuksiin.

Urakan aikana kertyi kaksi jätesäkillistä roskiin joutavaaa rojua ja kolme laatikollista lehtikeräykseen meneviä aikakauslehtiä. Kaikkea sitä tulee säilytettyä. Jätteiden lisäksi lajittelin erikseen yhden matkalaukullisen lahjoitustavaraa, kassillisen hyväntekeväisyyteen meneviä vaatteita ja kaksi isoa pahvilaatikollista kirpputoripöydälle vietäviä tavaroita. Aikaa tähän kului kaksi tuntia. Lohdutonta on se, että saimme raivattua vain pienen osan varastosta eli homma jatkuu ja sitä muuten riittää. Lohdullista taas se, että tässä totisesti näkee työnsä tuloksen.

Hauska juttu on se, että vaikka ammattiraivaaja, Ordinaren Maria Laitinen, ei ole käynyt täällä päinkään, hän toimii tsemppaajana.  Olen tavannut hänet vain kerran ja ihan muissa kuin raivausmerkeissä. Pelkästään Ordinaren Facebook-sivun ja blogin seuraaminen usuttaa komeron kimppuun. Taas on pieni lohko kodista paremmassa järjestyksessä ja iso kasa turhaa tavaraa kierrossa / roskissa. Kiitokseksi levitän sanaa Marian mainioista palveluista.

Mainokset
Avainsanat: , , , , , , ,

Yksi ajatus artikkelista “Kaksi jätesäkillistä jätettä kahdessa tunnissa

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Johanna Kemppinen. Johanna Kemppinen said: Voimia raivaukseen! RT @tuulevia Raivausteema jatkuu. Bloggasin. Kaksi jätesäkillistä jätettä kahdessa tunnissa : http://t.co/wQHeTfw […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: