Selviämistarina Helsingin kirjamessuilla

Helsingin kirjamessut ovat jo ensi viikolla. Minä ja Henrik olemme mukana Selviämistarina-kirjamme kanssa perjantaina 29.10.  Ensin Päivi Istala haastattelee Katri Vala -lavalla klo 15-16  meitä ja Lilli Loiri-Seppää, jonka kirjan nimi on sattuman kummasta oikusta liki sama kuin meillä. Aihe, jonka ympärillä pyöritään, on tietenkin tämä  alkoholi. Haastattelupöydästä löytyy meidän kirjoittajien lisäksi myös Satu Rapila, jonka tarinan Lilli on kirjoittanut kirjaansa.

Tulossa on kiinnostava sessio:  jännittävä ja kiehtova kokoonpano ja kiinnostava haastattelija. Odotamme tätä innolla. Kirjasta on jo tähän mennessä muutenkin syntynyt mielenkiintoisia kohtaamisia ja virinnyt koskettavia ja innostavia keskusteluja. Niiden sarjassa tämä on taas vähän erilainen ja vielä julkinen sellainen. Kylläpä me olemmekin rankkojen kokemusten kautta päätyneet hienolle polulle. Mitähän kaikkea sen varrelta vielä löytyykään. Jotenkin nyt on semmoinen kuplivan kiva tunne siitä, että jossain on tekeytymässä jotain hyvää ja mukavaa minua, meitä molempia varten. Vielä en tiedä mitä ja missä, mutta eiköhän se selviä. Tämä on hyvä tunne.

Haastattelun jälkeen pyörähdämme kustantajamme Minervan messuosastolle 6d49vähäksi aikaa. Tulkaa ihmeessä sinne jututtamaan!

PS. Selviämistarina- kirjan voi ostaa vaikka täältä!

Mainokset
Avainsanat: , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: