Läsnäolio

Eilen saunassa mies sanoi sen sanan. Lomasanan joka kuvaa sitä, millainen aion alkavalla lomalla olla.  Minkälaiseen olotilaan toivon mahdollisimman hyvin liukuvani. Aion olla LÄSNÄOLIO.

Olen tehnyt viime päivät hyvin intensiivisesti töitä ja siinä samalla huomannut, miten mielenkiintoinen kirjoittaminen on kutsunut minut pois tästä hetkestä. Sanojen luomaan maailmaan, johonkin toiseen todellisuuteen kuin mikä on tässä käsillä. Olen ärsyyntynyt välillä, kun arki ja ulkopuoliset asiat ovat suvainneet häiritä minua. Mitä. Jotain asiaa vai?

Uppoutuminen käsillä olevaan tekemiseen on hyvä juttu, mutta rajansa kaikella. Elämä on myös ruusun tuoksua pihalla, tuulen tuntua iholla, perheenjäsenen halausta, ilon läikähdystä koiran nuolaistessa kädenselkää. Niiden läsnäolevasta aistimisesta piirtyy elämän syvyys.

Juhannuksena tavoitin jo tuota olotilaa, joten muistissa on. Lähiviikkoina ja loman aikana se on päätavoite, olla ja opetella olemaan yhä enemmän ja paremmin läsnäolio. Laitan hupun koneen päälle ja keskityn aamukahveihin kuistilla, torilla hengailuun ja järvellä souteluun. Lomasuunnitelmat ovat pienesti suuria!

Blogi jää nyt muutaman viikon kesätauolle – kuulumisiin taas elokuussa.

Mainokset
Avainsanat: , ,

Yksi ajatus artikkelista “Läsnäolio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: