Toivominen kannattaa aina!

kuva: Juuli AschanOnko teille koskaan käynyt niin, että hädin tuskin ehditte muotoilla toivomuksen mielessänne ja jo alkaa tapahtua? Minulle kävi äsken. Tulin niin hyvälle tuulelle, että kirjoitan siitä lyhyen postauksen.

Teen töitä yhden naisen yrityksessä, joka tarkoittaa sitä, että toimistopäivinä ei juttuseuraa liiemmälti ole.  Tänään on toimistopäivä ja olen urakoinut koneella palautelomakkeita, laskuja, tekstiä, projektisisältöjä ja sähköpostiliikennettä. Monen mykän ja hiljaisen tunnin jälkeen venyttelin ja haukottelin ja tuumasin mielessäni, että nyt saisi joku soittaa. Olin kyllästynyt olemaan hiljaa. Halusin puhua jonkun kanssa.

Samassa soi puhelin. Vastasin. Linjan päässä oli mahdollinen uusi asiakas, joka kyseli tarjousta. Vaikka heidän toivomansa päivä olikin juuri nyt varattu, sovimme alustavasti tapaamisesta ja tarkemmasta keskustelusta. Kenties myöhemmin! Juttelin tämän minulle uuden ihmisen kanssa vain tuokion, mutta tulin siitä lämpimästi hyvälle mielelle. Puhekumppanini oli ihminen, jolla oli levollinen ja läsnäoleva ääni. Hymy puhelimessa. Hänet on mukava tavata livenä.

Sitäpaitsi uskon, että toivominen kannattaa aina! Sinällään pieni kokemus, mutta niin riemastuttava osoitus synkroniteetista, jota kanssabloggaaja Jukka kutsuu asioiden ja ilmiöiden kummalliseksi ”samaan tahtiin tanssimiseksi”.

Mainokset
Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: