Helmihetki!

kevätvalomaisemaTein täyden työpäivän Kotkassa ja kotiuduin kuuden maissa illalla.  Mukava ajomatka sulilla ja aurinkoisilla teillä ja valoisassa mennen tullen nostatti tällaisen reissutyöläisen mieltä. Onpas mukava startata ennen kuutta, kun päivä jo kajastaa kunnolla. Vaikka olen aamu-uninen, nautin valoisista aamuista nykyään yhä enemmän.

Mutta se helmihetki. Se osui oman huushollin takakuistille, auringonpaisteeseen. Purettuani kassit vetäisin eteisessä niskaan toppatakin, poimin mukaan höyryävän kahvimukin ja painuin villasukat jalassa kevätkuntoon siivotulle kuistille. Kietaisin vielä viltin polvien ympärille.

Ja siinä se oli. Täydellinen hetki. Maisema vielä lumiselle ja jäiselle järvelle. Aurinko ja mieletön linnunlaulukonsertti. Jo vain voi olla nostattavaa tuo kevään sirkuttajien, lirkuttajien, viheltäjien ja laulajien meininki. Mitä ylellisyyttä asua täällä metsässä – etenkin tähän aikaan vuotta. Olkoon vaan kylätie kurainen ja monttuinen, mutta onhan mulla superkonsertti joka ikinen ilta ja aamu muutaman viikon tästä eteenpäin. Helmihetki tänään ja monta muuta vielä edessä!

Mainokset
Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: