Spontaania kivaa!

toukat_trampalla-2Lapset kasasivat eilen talvilevossa olleen trampoliinin. Ah, mitä iloa! Illalla, kun ulkona oli vielä lämmintä, joku keksi haaveilla yöunista trampoliinilla. Annoimme luvan.

Sitten vain kaivamaan makuupusseja, varastossa olleita petareita ja lisävilttejä esille. Päälle lämpimäksi huovuttunut villapaita ja mummin neulomat villasukat. Pipo päähän ja ulkounille.  Tyttären ja hänen kaverinsa (13v) yöunet avoimen taivaan alla, sekametsän laidassa olivat varmaankin unohtumattomat. Ilonpito jatkui toukkabailauksella aamun raikkaassa lauantaiaamussa. Aamupalan veimme trampan laidalle nuorten naisten pyynnöstä.

Spontaania kivaa! Jäin miettimään missä minulla on se spontaanius, joka tytöillä on vielä melkoisen luontaista. Aikuinen vakavuus tuhoaa paljon iloa. Se tunnistaa, oikein haravoi kaikenlaisia esteitä spontaaneille, hauskoille ideoille.  Ja kuitenkin olen varma ja tiedän, että minussa on sisällä edelleen se  riemukas pikkutyttö.  Juuri se, joka tunnistaa mitä tarvitsee voidakseen hyvin! Välillä se sieltä pilkahtaa esille. Pitääkin raivata sille enemmän tilaa!

Mainokset
Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: