Voimavirtapäivä!

Kevättaivas antaa virtaaTänä aamuna olin hyvällä tuulella ja täynnä virtaa.  Olin nukkunut riittävästi ja söin rauhallisen aamupalan. Jotenkin vain taisivat tähdet olla energisoivilla kohdilla tämän aamun tähtikartassa. Jo puoli kahdeksalta tein lauleskelufiiliksellä rästissä olevia toimistohommia. Rutiiniduunitkin sujuivat jotenkin leikiten. Päivään mahtui monenlaista mukavaa – asioita, ihmisiä ja elämää. Työtä ja oleiluakin. Tuota viimeistä lounaalla ja kahvikupin äärellä. Tein nimittäin sekä lounas- että päiväkahvitreffit pojan ja miehen kanssa ja kivaa oli! Suosittelen Mikkelin Kauppahallin tunnelmaa sekä heti sen lähellä olevan Carolina´s lifestyle- kahvilan jäljittelemätöntä viihtyisyyttä. Kun on vielä hyvää seuraa, niin jopas kertyy elämänenergiaa.

Usein voimavirtameininki vaan on arjesta kaukana. Jo sängystä noustessa mieltä vetää kieroon ja takaraivoa kiristää. Vaan kun aamufiiliksillä on koko päivää suuntaava merkitys. Kun aamun starttaa naama nurinpäin ja mieli happamana, on edessä tuntikausien ankea putki toinen toistaan tylsempiä asioita. Tunnesäätö tuppaa jämähtämään siihen kohtaan, mihin se aamulla ensimmäisenä osuu – jollei sille tee mitään.  Asennetta totisesti voi reivata.  Voin vaikuttaa siihen, mitä fiilistä arjessani vahvistan. Onko se ankeaa ja ikävää puurtamista vai kaivanko päivästä esille vaikka ne pienen pienet ilon ja energian aiheet. Toki mustat tunteetkin pitää elää, kun niiden paikka on – surut on surtava ja alakulo elettävä, kun ne kohdalle osuvat. Niiden välttelystä syntyy ahdistavia tunnelukkoja. Ankeuteen ei kuitenkaan auta addiktoitua!

Nyt otan vielä illan viimeiset voimavirtatujaukset ja istutan parit kevätnarsissit ohikulkijoiden iloksi. Aion nimittäin kanniskella ruukun tuohon kylätien varteen jakkaralle. Olipas mainio päivä tänään!

Mainokset
Avainsanat: , , , ,

Yksi ajatus artikkelista “Voimavirtapäivä!

  1. Elina sanoo:

    Olipa kiva postaus! Tällaista lukiessa saa itsekin voimavirtaa päiväänsä. Taidanpa lähteä etsimään pajunkissoja pientareilta ja hengittämään raikasta huhti-ilmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: